Semua Tentang Nasib Dalam Poker Dalam Talian

1. Jangan tekan nasib anda apabila anda tidak perlu. Jika ia masih awal dalam kejohanan timbunan dalam, jangan letakkan diri anda perlu bertuah untuk menang. Terutamanya dalam kejohanan timbunan dalam, pemain yang mahir seharusnya dapat mencari situasi di mana keputusan bergantung pada kemahiran mereka (menggertak, mendorong gertakan, membuat bacaan, apa sahaja) dan bukan pada nasib sama sekali. Inilah sebabnya mengapa anda mendengar pakar terkemuka berkata berulang kali bahawa mereka tidak akan patah awal dengan mana-mana tangan tetapi ace poket. Mereka sangat cantik seperti AK, yang kelihatan sangat cantik, tetapi biasanya perlu berada di sebelah kanan sebalik syiling untuk memenangi periuk besar. Pakar membenci duit syiling flips awal dalam kejohanan. Mereka tidak mahu bernasib baik untuk terus hidup, bukan apabila tidak melibatkan diri akan membawa hasil yang sama.

2. Rancang lebih awal untuk nasib yang anda perolehi. Terdapat pelbagai situasi di mana kad “malang” tertentu akan keluar dari geladak — malang dalam erti kata ia tidak membantu tangan anda. Tetapi jika anda mempunyai rancangan untuk hasil yang tidak bertuah itu, anda sering boleh mengubahnya untuk keuntungan anda. Kami memanggil kad ini sebagai hantu — kad yang akan membantu tangan anda jika anda, sebenarnya, mempunyai tangan itu. Untuk menggunakan phantom out, hanya lihat flop yang dua sesuai atau dua lurus dan beritahu diri anda bahawa jika kad yang diselaraskan tiba pada gilirannya anda akan bertaruh seolah-olah anda memilikinya. Menentang lawan yang betul (jenis yang akan meletakkan anda seri dan bertekad untuk tidak membayar anda) anda boleh kad yang salah menjadi peluang yang matang untuk menangkap periuk.

3. Ambil tuah daripada gambar. Buat Pussy 888 semua orang lipat. Dengan cara itu tidak kira apa kad yang akan datang. Inilah sebabnya mengapa pemain yang kuat bermain dengan kuat: jadi kuasa pertaruhan mereka, bukan kuasa nasib, menentukan hasil. Saya mendapati bahawa apabila saya benar-benar dalam permainan saya, saya tidak begitu bernasib baik — kerana saya bermain secara dominan sehingga saya tidak perlu bertuah langsung. Ingat: Jika semuanya dilipat, anda tidak perlu bertuah untuk menang.

4. Berurusan dengannya. Nasib malang melanda. Ia berlaku kepada anda, saya, dan setiap pemain poker lain di dunia, sama seperti yang berlaku kepada pemain slot dan pemain craps dan semua orang lain yang berjudi. Tetapi kami pemain poker tahu bahawa keputusan kami penting, dan satu keputusan penting ialah, “Apa yang akan anda lakukan seterusnya?” Jika anda membiarkan nasib buruk bertukar menjadi permainan buruk, maka anda telah berlipat ganda dan membesarkan pengaruh negatifnya. Jika anda boleh mengenepikan keputusan buruk, dan kekal kuat dan stabil, maka anda mempunyai peluang untuk meminimumkan nasib buruk dan melihat diri anda melalui kemenangan.

Dalam setiap kejohanan poker, memang mana-mana permainan poker di mana-mana sahaja, beberapa pemain yang sangat berbakat mendapat sangat malang, dan menjadi bangkrut, manakala beberapa pemain yang tidak begitu berbakat mendapat sangat bertuah dan percaya untuk seketika bahawa mereka lebih baik daripada mereka. Akhirnya, seperti air, mereka semua akan mendapati tahap mereka. Pemain yang kuat akan pulih dan pemain yang lemah akan bangkrut. Dalam jangka panjang, selepas semua, semua orang sama-sama bertuah: Cara anda menangani nasib yang anda perolehi yang membuat perbezaan pada akhirnya.

Saya telah berada dalam industri selama 15+ tahun, baca lebih banyak kerja saya di OnlineGaming4u [http://www.onlinegaming4u.co.uk/] atau berhubung dengan saya secara peribadi di Google+.

Leave a Reply

Your email address will not be published.